blått øye.


vi hadde en liten startof-ptf oppgave i foto, der vi skulle ta bilde av noe levende. jeg bestemte meg for å ta bildet av øyet mitt istedenfor et vanlig selvportrett. jeg ble egentlig ganske fornøyd. siden jeg har ptf i foto lurte jeg på noe: vil dere at jeg skal legge ut skoleprosjektene mine? er det noe annet dere lurer på?

cherry - cherry - cherry


norsk skriftlig eksamen overstått, nå skal jeg nyte helgen med hyttetur. over er det 4 fine sanger jeg anbefaler dere å høre på. det blir ikke noe blogging i helgen, men følg meg gjerne på instagram, claragraphy.

den attende mai.


de siste dagene har vært fine. nasjonaldagen ble feiret med barnetog, mat, latter og herlige venner. i dag reiser med tog til hytta, der skal jeg tilbringe timer og dager på å øve til norskeksamen, men også få slappet av litt. det blir ingen blogging, men forhåpentligvis får jeg noen bilder jeg kan vise dere. ha en fin langhelg!

cause i can´t make you love me.


i uken som kommer får jeg vite hva jeg kommer opp i skriftelig eksamen, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg gruer meg. jeg tror uken enten kan bli veldig bra, eller helt jævlig, kommer an på hvilket fag jeg kommer opp i. jeg skal prøve å se lyst på det, men det er ikke alltid like lett.

kunne trengt en støttende kommentar fra hver og en.

in my heart i belong to a house by the sea.hør sangen, fant den nettopp på spotify. folkz - han er norsk!

DO THE WAVE!


litt av bølge bildene fra en av kveldene i kroatia.. ahh, nå begynner jeg å savne det litt.   hva synes du?

clara neegaard - 18 år. følg meg på instagram her.

arkiv.

Mars 2015 Desember 2014 Oktober 2014 August 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013

design av ingrid: stylephoto.