! ! ! ! ! ! !


det tok meg syv minutter.

syv små tikkende minutter til å slå på maccen, logge meg inn med brukernavn og passord. 

jeg var redd og småglad samtidig. redd for at det ikke skulle gå som jeg ville, småglad fordi det kunne gå slik jeg ønsket.

men nå er jeg glad, gladere enn gladest. jeg har kommet inn på skolen jeg ville inn på, og jeg kan ikke annet enn å smile. 

nå er livet helt herlig, og jeg kan virkelig nyte sommerferien.

finishcompleteFERDIGcompletofærdige.


herregud. nå er jeg faktisk ferdig.

ferdig med alt som kan minne om ungdomskole. 

finish. complete. ferdig. completo. færdige.


jeg skriker av glede.

det er bare så vanvittig deilig.

det går nesten ikke opp for meg.

i dag hadde jeg muntlig eksamen i samfunnsfag, og nå er jeg helt ferdig med hele ungdomskolen. HERREGUD.

the storm before the calm

jeg har så mange tanker i hodet. så mange spørsmål jeg ikke får svar på. om kveldene får jeg ikke sove for tankene strømmer rundt.

på skolen er jeg trøtt og må anstrenge meg for å holde meg våken. jeg trenger tid. tid til å tenke. tid til å slappe av. 
men jeg må vente, vente i 17 dager til. da kan jeg puste, slappe av og tenke. tenke over hvor jeg ender opp på videregående og nyte sommerdagene.


akkurat nå er alt litt hektisk, men det eneste jeg kan gjøre for å gjøre det bedre er å stå på de siste dagene og gjøre alt jeg kan for å nå målene mine.

tidlig søndagsmorgen liste.

listen er lånt fra hjartesmil.


kva for superkraft skulle du ha om du fekk sjangsen? helt klart tankeleser. 

om du fekk femhundretusen å bruka på éin dag, kva skulla du bruke dei på? jeg ville kjøpt nytt kamera eller en reise til et fint sted. spart resten. 

om du fekk leva i kva tiår som helst, kva skulla det vera? jeg tror kanskje rundt 1980, da leonadro dicaprio var tenåring, gud a mei..

korleis ser drømmeleiligheten din ut? planlegger smått hvordan jeg vil innrede allerede. haha. men jeg vil ha en stor vinduskarm jeg kan sitte i på tidlige morgener og drikke kaffe og bare slappe av. en tapet med avtrykk av en bokhylle, en sky-tapet, en fin balkong ut mot en søt bakgård. helst et sted i køben, med solvår.


kva var du mest redd for som liten?
ææææ, hufsa i mumitrollet. får fortsatt små frysninger bare jeg ser et bilde på google.

fins det nokon filmkarakter du alltid har kjent deg att i? ingen bestemte, men i de fleste filmer er det mange hendelser man kjenner seg igjen i, en av grunnene til at jeg elsker filmer.

om du får lov å laga di eigen fantasislekt, kven får vera med der? åh, la meg se... hvertfall solvår, fredrik, olivia og vilde ingen tvil om det. (det er mange fler, men det blir så mange at jeg kunne skrevet et egen innlegg om det, hahahah)

kva for tre greier vil du gjera før det er for seint? dra til fuji, adoptere en jente, utgi/selge et eller annet.


korleis trur du sommaren din kjem til å bli?
sommeren min skal tilbringes på hytta, en liten tur i sverige og kanskje en impuls tur til et sted i noen dager. jeg vet ikke helt jeg, men jeg lover bilder og blogging. det skal jeg nok mest sannsynlig få til også.

kven fortel du hemlisar for? det er de nærmeste rundt meg, men de som kanskje vet mine største er solvår, oda og vilde. ikke det at jeg i grunn har så jævlig mange hemligheter da. hah.

hejhej hallohallohei alle sammen! jeg heter clara, junibarn på 16 år, fra oslo. blogger generelt fordi jeg elsker å ta bilder.  du kan ikke katogorisere bloggen min under: minimalistisk, rosa, nerdete, teit, emosjonell. for bloggen min er ganske one of a kind. (synes jeg da.) jeg er en person som kan fort smile og le. gitar og venner på fritiden, alt annet blir slukt opp av skolearbeid. (nei, ikke nerd) jeg elsker vintage klær, weekday og velouria vintage er fine butikker. jeg elsker kaffe, frappe eller cafe mocca, jeg tar begge. og grünerløkka er mitt yndligssted i oslo. jeg bruker canon eos 500d, som er alltid plassert rundt halsen eller i veska. ++ at jeg redigerer alle bildene mine i photoshop elements 9.

clara neegaard - 18 år. følg meg på instagram her.

arkiv.

Mars 2015 Desember 2014 Oktober 2014 August 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013

design av ingrid: stylephoto.