fra oktober til desember

høst_2350høst_2353IMG2img9img13imggUntitledUntitledjulen_3355julen_3350julen_3358julen_3364julen_3371

her kommer et lite krampe-innlegg fra meg, som strekker seg fra oktober til desember. julen er fin og jeg koser meg. :-) 

(bildene er tatt med speilrefleks og mobil)

september.

Rom_0003Rom_0004IMG_0035IMG_0027IMG_0349IMG_0031IMG_0350IMG_0036IMG_1732IMG_4IMG_3IMG_1IMG_1735IMG_0154IMG_1767

hei dere!! september er over, og jeg har gått i andre klasse i over seks uker. det er moro og stress, så da var det ekstra deilig at høstferien kom og jeg kan slappe av :-) 
(FORRESTEN: takk for kommentarene deres, det er koz)

påske.

_MG_3384_MG_3389_MG_3394_MG_3399_MG_3408

i går møttes lea og jeg, vi dro på austrup fearnley :-))

_MG_3424_MG_3486 _MG_3439

været var skikkelig sommerlig og varmt så vi satt oss ned på en benk  i slottsparken og spiste litt mat.

_MG_3459 _MG_3451 _MG_3426 _MG_3455_MG_3445 _MG_3482

en veldig fin dag i påskeferien min, (som egentlig bare består av breaking bad og mat og drikke, altså relativt firkanta og nokså kjedelig. men jeg nyter ferien og koser meg, og det er vel det viktigste?)

tiden går.

_MG_0122 _MG_0126 _MG_0133 _MG_0150 _MG_0130 _MG_0154 _MG_0156 _MG_0200 _MG_0169 _MG_0192 _MG_0201_MG_0187 _MG_0186_MG_0196

herregud som tiden går. snart er mars ferdig, og vi går inn i april. og jeg er så dårlig til å oppdatere, ikke det at jeg oppdaterer så mange heller da. tror lesertallet ligger rundt 3 lesere hver dag, haha. jaja hei fra meg og sånt da. blogger når jeg har noe å vise jeg. sånn får det bare bli.

gråe kjedelige triste januar

_MG_8992_MG_9271

jeg har ikke gjort så mye i kjedelige januar. denne måneden er kanskje den jeg hater mest, etterfulgt av februar.jeg tror det skyldes de mørke morgene og det utrolig kjedelige været. det gjør liksom noe med humøret.

_MG_9301_MG_9272_MG_9302

men humøret blir bedre for meg. for eksempel når jeg møtte helene på kafe eller når jeg var på ellie goulding konsert. det er også små øyeblikk som vrir det dårlige humøret til noe litt mer positivt. 

_MG_9304 _MG_9310

men sant skal sies, jeg har det ganske bra. litt stressende skole, lange skoledager, lite energi, mye på hjertet, mye å tenke på. men jeg finner nok en måte å takle det hele på, det gjør jeg alltids.

_MG_9167_edited-1

round and round

tiden går så sabla fort. herregud. vi er allerede i november. 

jeg beklager inderlig at jeg ikke blogger så ofte (ikke at så mange leser bloggen min heller nå lenger da...) men det er så mange andre morsomme ting å gjøre.

jeg lever det søte liv på videregående med for mange cafébesøk og for lite penger, jeg har blitt kjent med en hel ny mengde mennesker, jeg møter gamle venner i helgene, jeg øver til prøver, gjør lekser, alt. eller nesten alt, jeg trener nesten aldri...

jeg tegner litt i ny og ne, sitter barnevakt en sjelden gang, koser meg egentlig gløgg i hjel og har det super bra. jeg er glad, og nå er det sikkelig bra å være meg.

jeg nyter også de kalde høstdagene, men noen ganger er det så kaldt at det ikke er noe moro, og senest i dag tidlig var det så glatt at jeg sklei på vei ut av bussen.


og i går var jeg på imagine dragons konsert, og jeg kan ikke si annet en "WOW!" bedre konsert har jeg aldri vært på, jeg savner dem allerede, det.var.så.BRAAAA. 

- som sagt, jeg beklager virkelig for å ikke blogge så ofte, men jeg skal (prøve å) skjerpe meg. virkelig. neida joda kanskje. vi får se. følg meg på instagram, jeg er mer aktiv der, claragraphy.

 

lately..


siden sist har jeg gått hele tre uker på videregående. mange som lurer på hvordan det er å gå på mk, kort oppsummert er dette sånn jeg har opplevd det: var litt misfornøyd på starten, dette skylder egentlig at jeg dømte alt litt på forskudd. men nå blir alt bedre for hver dag som går, menneskene er herlige, det er morsomt med en litt annen skolehverdag og jeg trives godt på elvebakken.


jeg har også vært på hytta i helgen, sammen med mamma. det var koselig, også var det veldig deilig å slappe av. vi dro inn til gamlebyen og gikk på bondens marked, der jeg blant annet kjøpte meg en sykt god cakepop.


og i dag startet jeg dagen med å bake brød og horn. elsker å være produktiv, og hvertfall når resultatet blir bra. rundt klokken to, møtte jeg tre jenter fra klassen: miriam, thea og sofie. vi dro til aker brygge, til kaffebrenneriet og nøyt fridagen. 

this was a pretty good day.
denne dagen var bra. botanisk hage, masse eksotisk frukt; noe godt, noe vondt, godt og varmt, gooood foccacia til kun 15kr, og timer tilbringt sammen med beste olivia og herligste lea. 

(nå har jeg snart gått to uker på videregående, og det blir litt bedre for hver dag som går. mye nytt og gøy)

byvandring.


dagen min har vært så fin. jeg har vært med olivia, vi dro litt rundt omkring. st.haugen, torshov, günerløkka, stortorvet. en liten byvandring, og vi skal oppleve mer av oslo en annen gang. alt i alt en sikkelig fin start på sommerferien, selv om været er litt rart om dagen.

fri-fri-fri-friday.


på fredag dro familien og jeg ned til grünerløkka.

vi spiste på nighthawk diner, akkurat som i fjord, akkurat på samme dato, bursdagen min.

hun her passet perfekt inn i restaurantens konsept. 


bursdagsbarnet jo, sweet 16 liksom.


jeg bestilte en god milkshake til dessert, men jeg må nok si at ryes sin er bedre.


på vei hjem gikk jeg og mamma forbi velouria vintage der jeg fant en ting som jeg fikk som gave av mamma.

hva tror du det var?

yesterday was a great day.


i går var jeg på grünerløkka.

sammen med helene, alle burde ta turen innom bloggen hennes: klikk her

vi fant en sykt kul vegg i en bakgate like ved BLÅ.

så gikk vi opp og så litt i vintage butikker, robot og velouria vintage. da traff vi på noen søte jenter som jeg "kjente" fra før av. nemlig lea og olivia som blogger på bloggen: somniare.blogg.no

de skulle også på ryes, noe jeg og helene hadde planlagt fra før. så da slo vi oss sammen. snakket og ble bedre kjent med hverandre, over fire glass med ryes herliiiige milkshake.


jeg fikk rose også av arbeiderpartiet.etter å ha gått litt rundt, bestemte vi oss for å kjøpe blåbær og jordbær og sette oss på gresset ved olaf ryes plass. alt i alt en veldig bra lørdag etterfulgt av en koselig bursdag på kvelden samme dag. 

shiver shiver

i dag var jeg på grünerløkka, etter å ha vært på kulturvandring med skolen i frognerparken.

jeg drakk ryes sin herlige sjokolademilkshake, sammen med johanne. (sjekk bloggen hennes)

vi gikk rundt i det varme været.

se så søt hun er.deretter møtte rannveig, hun tok percing i nesen. seee så fint!!!


bra fredag, deilig slutt på uka. åh, skal prøve å få slappet av litt nå før muntlig eksamen.

(2 uker til bursdagen min og 21 dager til sommerferie.)

hyttetur.

helgen min har vært kjempe koselig. en hyttetur med mye latter, god mat, musikk, årets første bad, båtturer og mye mer! 

igår var jeg i konfirmasjon.i går feiret kusinen min, sin konfirmasjon. det var en utrolig hyggelig feiring med god mat, masse kaker, latter og glede. alt i alt en veldig fin feiring. 

something good can work.

♥♥♥ two door cinema club ♥♥♥


åh endelig fredag. chill. idag hadde jeg musikk  fremføring, som gikk over all min forventning, beste klassen, beste kommentarer og beste tilbakemelding. så nå er jeg super glad. ++ two door cinema club er klart det fineste bandet. 

søndag 130113

åh gud cafe mocca er best.

dritt bildeopplaster, har brukt ca. en halvtime nå på å laste opp ett og ett bilde. åh. ja, i alle fall.. idag møtte jeg superkuleogsøte johanne. vi dro på kaffebrenneriet og pratet i en god stund, før vi gikk ut i den kalde januarluften og tuslet litt rundt omkring. veldig koselig. 

HAUST I NOREG


støvete sviss svass - er egentlig ikke min greie å gjøre slike ting, men dette er et unntak.


ser jo helt fucked up ut da.. men here i am back again. nå er helvetes uken tilbake og jeg vil egentlig ikke starte. ikke forvent toppers blogging, da er du teit. hva syns du om bildene? har du helvetes uker på skolen nå?

clara neegaard - 18 år. følg meg på instagram her.

arkiv.

Mars 2015 Desember 2014 Oktober 2014 August 2014 Juni 2014 Mai 2014 April 2014 Mars 2014 Februar 2014 Januar 2014 Desember 2013 November 2013

design av ingrid: stylephoto.